Previous Next

Співпраця зі стейкхолдерами кафедри водних біоресурсів

Який вміст кисню на водоймах у Рівному, напередодні намагалися з’ясувати тісно співпрацюючи співробітники кафедри водних біоресурсів завідувачка кафедри водних біоресурсів НУВГП к.вет.н. доцент Тетяна Полтавченко та представники Рівненського рибоохоронного патруля:

Новак Олександр Васильович - заступник начальника управління - начальник Відділу охорони водних біоресурсів "Рибоохороний патруль”, Губернатор Ірина Валентинівна, Гороб'юк Сніжана Миколаївна - головні спеціалісти Відділу іхтіології, регулювання рибальства, меліорації та аквакультури, державні інспектори Відділу охорони водних біоресурсів "Рибоохороний патруль".

Так як у зимову пору можливі явища задухи або передзаморні явища, представниками робочої групи було вирішено провести заміри показників експрес-методами на водоймах у м. Рівне: на водоймі «Лебединка» та на р. Устя, поблизу стадіону «Авангард». В ході дослідження, за допомого оксиметра (The Milwaukee MW600)  було здійснено вимірювання розчиненого кисню у воді, а також pH води та температури у водоймах (за допомогою Milwaukee mw 600 pH water meter).

Внаслідок дослідження на водоймі «Лебединка» було виявлено наднизький рівень розчиненого кисню у воді  2,0-2,8 мг/дм3 при нормі не менше 5-6 мг/дм3.

Управлінням Державного агентства меліорації та рибного господарства у Рівненській області одразу надіслано звернення до відповідної інстанції для попередження заморних явищ.

Дякуємо спеціалістам Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Рівненській області за співпрацю.

Завідувач кафедри водних біоресурсів
Тетяна Полтавченко

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування