Від Сергій Ігорович Коротун на Четвер, 23 травня 2024
Опубліковано в Громадські обговорення
Відповіді 2
Вподобання 3
Перегляди 236
Голоси 0
Проєкт ОПП "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти враховує особливості діяльності готелів і ресторанів. Це дає можливість майбутнім фахівцям у сфері обслуговування обирати ту сферу, яка більше подобається: або готельно-ресторанне господарство, або ресторанне господарство. На мою думку, це є позитивним аспектом. Підтримую проект.

Вікторія Попова, випускниця кафедри туризму і готельно-ресторанної справи НУВГП за спеціальністю "Туризм" 2019 року. Адмістратор ресторану " Klosterhaus", місто Брістоль, Великобританія
4 місяців тому
#77
Проєкт ОПП "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» спрямований на підвищення рівня знань і практичних навичок з організації готельно-ресторанної справи. Такі ОК як "Харчова хімія" і "Контроль якості харчової продукції" вимагають від науково-педагогічних працівників не тільки теоретичних знань, а й спеціалізованих навичок і практичного досвіду, тому особливо важливим є те, що до реалізації програми залучаються висококваліфіковані спеціалісти і практики з виробництва. Підтримую зміни у даній ОПП.


Корчик Наталія Михайлівна, завідувач філії кафедри туризму та ГРС при СТ "Живий продукт" доцент, к.техн.н.
Як фахівець у сфері готельно-ресторанного бізнесу, підтримую оновлену версію ОПП "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» щодо віднесення до обов'язкових такі ОК: "Економіка готелів і ресторанів", "Інформаційні системи та технології у сфері готельного та ресторанного бізнесу", "Правове регулювання та забезпечення безпеки споживачів готельних та ресторанних послуг". Розуміння цих ОК як обов'язкових для здобуття кваліфікаційного рівня бакалавр з готельно-ресторанної справи, що мають на меті набуття здобувачами професійних навичок та вмінь, сприятимуть кращому виконанню самостійних завдань, розв'язанню задач і проблем, застосуванню їх у різних професійних ситуаціях, а також розумінню рівня відповідальності за результати своєї діяльності.

к.е.н., доцент Скорина Тарас Миколайович, завідувач філії кафедри туризму та готельно-ресторанної справи при ТОВ "ІМПРЕССА", м. Київ
Висловлюю підтримку проекту ОПП "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 041 «Готельно-ресторанна справа». ОПП враховує специфіку роботи підприємств готельно-ресторанних комплексів та підприємств, що надають послуги розміщення, харчування, розваг та відпочинку. Позитивним, на мою думку, є те, що до проекту ОПП внесено такі ОК, як: "Економіка готелів і ресторанів", "Правове регулювання та забезпечення безпеки споживачів готельних та ресторанних послуг".
Подана до обговорення ОПП "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заслуговує на підтримку і позитивну оцінку, оскільки вона враховує сучасні тенденції розвитку ринку готельних і ресторанних послуг, дозволяє здобувачам вищої освіти отримати практичні знання і навички, що найбільш затребувані на ринку праці. Професійне спрямування ОПП підкріплене практичною складовою на готельних і ресторанних підприємствах, що забезпечує наближення навчання до реальних умов діяльності цих підприємств. Освітні компоненти ОПП мають послідовний характер і враховують побажання здобувачів вищої освіти у частині поглиблення практичних навичок та вмінь.
Пухович Валентина, випускниця 2024 р. спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
·
4 місяців тому
·
3 Вподобання
·
0 Голоси
·
0 Коментарі
·
ОПП "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, подана на сайті НУВГП для обговорення, складає позитивне враження. Вона зрозуміла, послідовна, логічно-структурована і орієнтована на актуальні потреби сфери гостинності у сучасних умовах. Освітні компоненти, подані до розгляду в ОПП, забезпечують програмні результати навчання, які відображають сучасні вимоги роботодавців до особистісних і професійних якостей випускників. Навички, вміння та знання у сфері готельно-ресторанної справи, які пропонується здобути під час навчання, дозволять випускникам виконувати свої професійні функції та бути висококваліфікованими та затребуваними фахівцями.
Випускниця 2024, бакалавр з готельно-ресторанної справи - Уденко Софія.
·
4 місяців тому
·
3 Вподобання
·
0 Голоси
·
0 Коментарі
·
Переглянути повний допис