Делегація НУВГП на зустрічі AFISHE

Від 13 травня 2024 року Університет Дубровника, що в Хорватії, гостинно приймає третю офіційну зустріч у рамках проєкту Erasmus+ AFISHE «Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для Зеленого курсу у Вірменії та Україні: від освіти до екології», який присвячений проблематиці водних біоресурсів та їх збалансованому використанню.

Делегація з Національного університету водного господарства та природокористування в складі ректора університету професора Віктора Мошинського та професорів кафедри водних біоресурсів Юлії Гроховської і Сергія Кононцева, бере активну участь у заході.

Дана зустріч присвячена підготовці та розробці проміжного звіту проєкту, що підсумовує діяльність проєкту за останні 1,5 року. Під час зустрічі керівники робочих груп проєкту представили виконану університетами роботу, обговорили проблеми, що виникли під час реалізації проєктних завдань, а також ознайомили учасників із поточною та завершеною діяльністю.

У цілому, проєкт AFISHE передбачає розробку магістерських програм, що відповідають європейським стандартам та реагують на національні потреби, об’єднуючи освітню та дослідницьку діяльність для просування сталих екологічних практик. Завдяки проєкту відбувається створення міжнародної мережі, що сприяє співпраці між закладами вищої освіти та ринком праці, що в кінцевому підсумку має підвищити ефективність аквакультурних та рибальських підприємств. Участь у проєкті AFISHE відкриває нові можливості для НУВГП у сфері наукових досліджень та міжнародного співробітництва, посилює позиції університету як лідера у водних дослідженнях і сприяє розвитку водних біоресурсів в Україні та світі.

Ольга БЄДУНКОВА,
кафедра екології, технології захисту навколишнього середовища 
та лісового господарства

Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування