Тиждень мрій

В університеті впродовж квітня був реалізований проєкт «Тиждень мрій» -– унікальна можливість для старшокласника поринути у світ студентського життя в НУВГП та відчути його багатогранність.

Ціллю проєкту є ознайомлення учнів з широким спектром спеціальностей в університеті та допомога їм зорієнтуватися у виборі майбутньої спеціальності.

Протягом одного тижня ліцеїсти стали студентами за омріяними спеціальностями та приєдналися до студентів старших курсів на лекційні, практичні та лабораторні заняття. Учні яскраво та пізнавально провели цілий тиждень, знайшли нових друзів, відчули академічну атмосферу студентського життя.

Враження від проведення першого тижня проєкту перевершили всі сподівання як учасників, так і організаторів. Це спонукало до проведення додатково другого тижня проєкту. Всього в проєкті взяли участь з восьми ліцеїв міста першого тижня 58 осіб, а другого тижня з семи ліцеїв – 52 особи.

Кожен навчально-науковий інститут радо приймав учасників проєкту. Переконані, що цей унікальний досвід учнів став важливим кроком у формуванні їхнього майбутнього.

Учасники проєкту мали нагоду познайомитись з ректором Віктором Мошинським, який дав відповіді на актуальні запитання учнів, та розповів про сьогодення і майбутнє університету, а також запросив продовжити навчання у НУВГП: «Наш проєкт “Тиждень мрій” надав унікальні та навчальні можливості для молодих людей, які шукають свій шлях у світі знань та можливостей. Ми вражені ентузіазмом та енергією, яку принесли учасники "Тижня мрій", і впевнені, що цей досвід став важливим кроком у формуванні їхнього майбутнього. Наш університет гордиться тим, що може надати такі унікальні та навчальні можливості для молодих людей, які шукають свій шлях у світі знань та можливостей».

Як розповів завідувач підготовчого відділення Віктор Семенюк, протягом одного тижня, а якщо точніше – то двох, ліцеїсти стали студентами омріяних спеціальностей. Разом зі старшокурсниками вони впродовж тижня відвідували профільні дисципліни спеціальностей - лекційні та практичні заняття, лабораторні роботи.

«Протягом цього захоплюючого тижня учні нашого "Тижня мрій" приєднувалися до наших студентів у парах, досліджуючи різноманітні аспекти навчання та відчуваючи атмосферу студентського життя. Вони не лише дізналися більше про обрані спеціальності, але й з'явилося нове бачення майбутньої кар'єри та можливості для особистого розвитку».

Підготовче відділення


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування