Школа для адміністраторів Екосистема грантової діяльності

2-5 квітня у Національному університеті водного господарства та природокористування відбулась перша школа для адміністраторів від Альянсу українських університетів на тему «Екосистема грантової діяльності».

Майже три десятки представників університетів Альянсу, серед яких юристи, грантрайтери, менеджери з комунікацій, бухгалтери та фінансисти впродовж чотирьох днів покращували свої навички залучення та реалізації грантів для закладів вищої освіти, обмінювались досвідом та напрацювали найкращі рішення для подальшої спільної роботи в межах Альянсу.

В межах школи учасники обговорили грантові проєкти на усіх етапах: від формування заявок до адміністрування та аудиту. Окремо говорили про правові, фінансові та комунікаційні аспекти роботи з проєктами. Під час третього дня навчань, до школи долучився також колега з Ірландії David Quen, який розповів про свій досвід участі в альянсах європейських університетів. Водночас в межах заходу відбувся воркшоп «Використання АІ моделей у підготовці грантових пропозицій», де присутні змогли почути про грамотну роботу з штучним інтелектом.

До організації школи, як учасник управлінської команди Альянсу, долучився проректор НУВГП Андрій Подлевський. Модератором виступив начальник відділу зв’язків з громадськістю Віталій Прокопець, а серед спікерів були керівниця сектору грантової роботи Алла Кучерова і провідний фахівець цього ж сектору Володимир Беседюк та начальник планово-фінансового відділу Микола Марчук.

Школа проводиться Альянсом українських університетів, до якого входить шість закладів вищої освіти – Київський національний університет імені Тараса Шевченка (м. Київ), Київська школа економіки (м. Київ), Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» (м. Дніпро), Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), Сумський державний університет (м. Суми) і Український католицький університет (м. Львів).

Більше фото в Facebook

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування