Педагогічний Оскар-2024

16 квітня 2024 року відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Фахова передвища і професійна освіта: теорія, методика і практика», що проводить Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти  спільно з Національною академією педагогічних наук України, у якій взяло участь понад 300 учасників.

У рамках проведення заходу відбувається презентація кращих педагогічних практик та нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР», який проводиться відповідно до Меморандуму між Національною академією педагогічних наук України і Науково-методичним центром ВФПО. Цього року конкурс відбувся всьоме.

На фінальний тур конкурсу до 12-ти номінацій було представлено 1089 конкурсних робіт із 163 закладів фахової передвищої освіти.

ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування» долучився до участі в конкурсі вперше, проте, як зазначила на початку вручення пані Тетяна Ольховик, керівник відділу освітніх інновацій – результативно, адже 2 з 4 представлених викладачами коледжу робіт отримали Педагогічний ОСКАР, а 2 інші – вибороли призові місця.

Олена КОМЕЛЬКОВА із досвідом «Впровадження технології ситуативного моделювання під час проведення занять з дисципліни «Теплогенеруючі установки та теплопостачання» в умовах цифрової трансформації освіти» здобула Педагогічний ОСКАР 2024 у номінації «Інноваційні освітні технології у діяльності викладача ЗФПО» серед 75 конкурсних робіт.

Ірина БОДНАРЮК із розробкою «Формування цифрових компетентностей викладача у процесі реалізації проєктної діяльності» отримала Педагогічний ОСКАР 2024 у номінації «Цифровізація освітнього процесу у закладі фахової передвищої освіти» серед 16 конкурсних робіт.

Олена КОМЕЛЬКОВА зайняла призове ІІ місце у номінації «Освітній вебсайт викладача» серед 32 конкурсних робіт з розробкою «Сайт викладача професійних дисциплін спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія” КОМЕЛЬКОВОЇ ОЛЕНИ СЕРГІЇВНИ».

Колектив авторів коледжу у складі директора коледжу Миколи ЯЦКОВА, заступника директора з навчально-виховної роботи Геннадія ТИХОНОВА, голови циклової комісії управління та адміністрування Ірини БОДНАРЮК, завідувача відділення Наталії БОНДАРЕНКО, викладача Назара ВАСИЛЬЧУКА із розробкою «Інноваційні форми профорієнтаційної роботи у коледжі в умовах сьогодення» здобув ІІІ місце у секції «Менеджмент інноваційної діяльності закладу фахової передвищої освіти у професійній підготовці конкурентоспроможних фахівців» серед 41 конкурсної роботи.

Нехай успішний бенефіс коледжу у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР» стане щорічною традицією!

Лариса ОСАДЧА,
ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП»


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування