Всесвітній день води

Шановні колеги, співробітники, студентство!

Щорічно 22 березня відзначається Всесвітній день води. Генеральна Асамблея ООН ухвалила офіційне рішення щодо відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів, аби нагадати людям про значення і важливість води, привернути увагу до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

НУВГП – найбільший університет України, що готує фахівців для водогосподарської галузі. Перед водним господарством, у зв’язку зі зміною клімату і збільшенням антропогенного навантаження, постають все нові завдання, які здатні на високому рівні вирішувати наші випускники. Науковці ж закладу діляться своїми знаннями та досвідом, надають рекомендації та проводять фахові консультації, беруть участь в заходах щодо розвитку водного господарства та гідротехнічної меліорації земель, управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів. В тому числі і я особисто через діяльність у складі науково-технічної ради Державного агентства водних ресурсів України, з яким багато років співпрацює наш ЗВО.

Процес зміни клімату та екологічний стан водних ресурсів нерозривно пов’язані між собою. Вода – неоціненний скарб, якого лишається все менше. І тому цей мінерал потребує відповідального та раціонального використання. Відзначення Дня води – привід згадати всім про дбайливе ставлення до води. Не будьте байдужими до свого майбутнього та зробіть свій вклад у її збереження для нащадків!

Віктор Мошинський,
ректор НУВГП

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування