Туризм: наука, освіта, практика

Туризм: наука, освіта, практика

З нагоди 5-ої річниці  створення кафедри туризму  та готельно-ресторанної справи в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Туризм: наука, освіта, практика».

З вітальними промовами перед учасниками конференції виступили проректор Олег Лагоднюк, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Сергій Коротун, заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, заступник голови обласної ради Олексій Бучинський, начальник управління культури і туризму Рівненської міської ради Тарас Максименко, мер Рівного Володимир Хомко.

Представники влади говорили про стратегію розвитку туризму Рівненщини, підкреслили здобутки у цьому напрямку та відмітили важливість підготовки фахівців для цієї галузі. Йшлося в промовах і про обласну програму розвитку туристичної галузі на 2016—2020 роки. Окрім того, гості вручили грамоти ОДА та управління культури і туризму Рівненщини складу викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, а також викладачам-представникам інших вишів – МЕГУ, РДГУ, Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки з нагоди урочистої події.

З пленарними доповідями виступили заступник начальника управління культури й туризму Рівненської ОДА Ярослава Гаврилова, яка розповіла про туризм на Рівненщині в проектах та цифрах та директор Інституту географії НАНУ Леонід Руденко, котрий говорив про географію ХХІ ст. і її роль у розвитку України.

Далі робота конференції продовжилася за секціями. Зокрема, у секційних засіданнях науковці обговорили актуальні проблеми організації та розвитку туризму: економічні, правові, інфраструктурі; гуманітарні складові розвитку туризму; туристсько-рекреаційний потенціал та технології його ефективного використання.

Більше фото у 

Наталія Пархомчук,
сектор зв’язків із громадськістю

 

Читайте також: І етап Всеукраїнських олімпіад для студентів-обліковців НУВГП



назад


Знайшли помилку? Виділіть текст та натисність Ctrl+Enter. У спливаючому вікні напишіть свій варіант або характер помилки