Наші на конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека"

Наші на конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека"

У Житомирському національному агроекологічному університеті відбулась 5-та Міжнародна науково-практична конференція "Органічне виробництво і продовольча безпека". Відповідно до угоди про співпрацю між ВНЗ в роботі конференції взяв участь професор кафедри менеджменту Скрипчук П.М. з презентацією науково-практичних матеріалів з організації органічного горіхівництва. Змістовними та цікавими були доповіді: 

Милованова Є.В. (голови правління Федерації органічного руху України) - "Досягнення органічного сектору України";  Бернхарда Янсена (Дрезденського університету прикладних наук) - "Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства (2016-2019р.р.)"; Шукаловича В.Ф. (інспектора з виробництва сільськогосподарської продукції ТОВ "Органік Стандарт") - "Концепція розвитку освіти ЖНАЕУ  в контексті підготовки фахівців з органічного виробництва". 

Також всі учасники конференції відвідали сучасне підприємство "Органік Мілк", де провели дегустацію органічних: ковбаси, сала, масла, кефіру, йогуртів тощо. За результатами роботи конференції укладені нові договори і напрямки співпраці. 

Сектор зв'язків з громадськістю за матеріалами наданими
Петром Скрипчуком, кафедра менеджменту

Читайте також: Науковець з США поділився досвідом



назад


Повідомити про знайдену помилку поєднанням Ctrl+Enter виділивши текст на сторінці