Форум Дистанційний моніторинг Землі

25 квітня 2024 студенти спеціальності "Агрономія" ННІАЗ  разом із ректором НУВГП Віктором Степановичем Мошинським відвідали Поліський національний університет та взяли участь у форумі  "Дистанційний моніторинг Землі: освіта, наука, управління та бізнес".

У рамках форуму відбулося ознайомлення із особливостями практичного застосування використання технічно-матеріальної бази Центру колективного користування науковим обладнанням «Наземний інформаційний комплекс дистанційного моніторингу Землі», засновниками якого є Національний університет водного господарства та природокористування та Поліський національний університет.

Протягом заходу студенти мали змогу поспілкуватись із представниками інших вищих навчальних закладів України, зокрема, студентами Сумського аграрного університету та Луцького національного технічного університету. У ході зустрічі також було презентовано ряд перспективних та цікавих проєктів та суміжних програм, зокрема «Агроекологічні стратегії сталого управління бур'янами в ключових європейських культурах» у контексті програми AGROSUS; «Сучасний стан розвитку космічних та геоінформаційних технологій» у рамках діяльності Поліського національного університету; діяльність інженерної школи «Ноосфера» тощо.

Надзвичайно цікавою була екскурсія навчальними аудиторіями університету. Учасники форуму були ознайомлені із аудиторіями, де навчаються студенти спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»,  «Водні біоресурси та аквакультура»; із музеєм ґрунтів та мінералів, також відвідали навчальну територію роботи із різними типами дронів.

Дякуємо колективу Поліського національного університету за плідну співпрацю та цікавий і корисний форум!

Марія КРАЙНА,
здобувач PhD


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування