День відкритих дверей

Цієї неділі в Національному університеті водного господарства та природокористування відбувся перший у 2024 році День відкритих дверей. Він був дещо в новому форматі, без звичних виставок, ярмарок, проте з тіснішим спілкуванням.

Гостей, а їх було чимало, вітав ректор Віктор Мошинський. Віктор Степанович наголосив на важливості вибору правильної професії, адже в нинішні часи кваліфіковані фахівці є основною рушійною силою для перемоги та післявоєнної відбудови. Приємним сюрпризом для абітурієнтів та їх батьків став виступ нашого підростаючого покоління, а саме вихованців вокального гуртка "Фантазія"  Рівненської гімназії № 10. Далі у форматі спілкування присутні могли дізнатись інсайти про вступну кампанію до ЗВО, яка чекає нас цього року. Правда в тому, що офіційно затверджених правил вступу ще немає, але ми в змозі передбачити певні моменти, поговорити про ймовірні пільги, порадитись стосовно НМТ.

Також на гостей у 8 різних локаціях чекали зустрічі із представниками навчально-наукових інститутів, де охочі могли почути про специфіку тих чи інших освітніх програм, почути про технічні профілі випускника, можливості працевлаштування у майбутньому тощо.

Ще однією родзинкою заходу стала нова  мегапопулярна фотозона, а саме символ НУВГП – лев Водник. Чому лев? Пишіть нам у соціальних мережах, розповімо!

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю

Більше фото в Facebook


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування