Зустріч з представником компанії Тайтен Машинері Україна

30 січня на кафедрі агроінженерії Механічного інституту НУВГП відбулася зустріч з Юрієм Вегерою, представником компанії Тайтен Машинері.

Компанія Тайтен Машинері Україна уже 10 років успішно функціонує на ринку України і є офіційним дистриб’ютором сільськогосподарської техніки Case IH, BEDNAR та KUHN,  яка уважно слідкує за потребами аграрного ринку і впевнено створює найкращі технічні рішення, впроваджуючи найновіші технології.
На зустрічі обговорили освітньо-професійну програму «Агроінженерія» та отримали пропозиції Юрія Вегери щодо її покращення. Також обговорили питання щодо укомплектування сучасним обладнанням лабораторії кафедри агроінженерії та питання щодо проходження практики студентами освітньо-професійної програми «Агроінженерія» на базі компанії Тайтен Машинері Україна, щоб студенти могли доторкнутися до нових технологій і навчитися на прикладі техніки від провідних світових лідерів. Наразі, компанія потребує кваліфікованих кадрів, тому сумісна підготовка обізнаних фахівців має суттєве значення для аграрного сектору держави.

Кафедра агроінженерії навчально-наукового механічного інституту НУВГП висловлює щиру подяку Titan Machinery Ukraine за співпрацю.

Надія Ювчик
старший викладач кафедри агроінженерії

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування