Відкриття навчальної лабораторії машиновикористання в рослинництві, створена за підтримки ПП “ВКО “МААНС”

4 жовтня на кафедрі агроінженерії навчально-наукового механічного інституту НУВГП відбулося урочисте відкриття навчальної лабораторії машиновикористання в рослинництві, яка була створена за підтримки ПП “ВКО “МААНС”. Від керівництва ПП “ВКО “МААНС” на урочистій церемонії був присутній генеральний директор Станіслав Середюк.

Виробничо-конструкторське об'єднання “МААНС” є одним з найбільших українських виробників обладнання до сільськогосподарської техніки. Підприємство входить до групи компаній АВТОЛЕНД, яка понад 23 роки продає та імпортує сільськогосподарську техніку найвідоміших світових брендів, а також культивує зернові культури на площі 6000 га. За свою недовгу історію ім'я компанії стало синонімом авторитету, надійності, професіоналізму та високої якості. Окрім своєї діяльності керівництво компанії чимало уваги приділяє соціальним проектам.
Генеральний директор ПП “ВКО “МААНС Станіслав Середюк та проректор з  науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи Дмитренко Олександр урочисто відкрили навчальну лабораторію машиновикористання в рослинництві, яка була створена за підтримки ПП “ВКО “МААНС” та звернулися із вітальним словом до присутніх.
Дана лабораторія обладнана інформативними стендами, які розкривають конструкцію одного з основних високотехнологічних продуктів підприємства – жниварка. ПП “ВКО “МААНС” забезпечило лабораторію діючими зразками окремих вузлів і агрегатів жниварки. Під час урочистого відкриття було обговорено наступні кроки з укомплектування лабораторії новими зразками агрегатів та шляхи поліпшення рівня практичної підготовки студентів.
Директор механічного інституту Марчук Микола Михайлович  відмітив наполегливий та поступальний рух кафедри агроінженерії і навчально-наукового механічного інституту в цілому до покращення своєї матеріально-технічної бази.
В кінці зустрічі Станіслав Середюк на власному прикладі дав настанови студентам та майбутнім випускникам, як досягти успіху в житті.

Висловлюємо щиру подяку генеральному директору ПП “ВКО “МААНС Станіслав Середюк за підтримку лабораторної бази кафедри агроінженерії та співпрацю з НУВГП.

Надія Ювчик
старший викладач кафедри агроінженерії

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування