Лекція від фахівців інституту луб’яних культур НААН України

Фахівцями інституту луб’яних культур НААН України було проведено відкриту лекцію для студентів спеціальності “Агрономія” та “Агроінженерія”.

09.06. 2023 року  відбулась зустріч студентів  (магістрів)  нашого університету, які навчаються за спеціальностями «Агроінженерія» та «Агрономія», а також викладачів кафедри “Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин та обладнання” та “Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства” із фахівцями Інституту луб’яних культур НААН України. 

Примаков Олег Акадійович, к.т.н., с.н.с. ІЛК НААН, завідувач відділу наукових досліджень з питань інтелектуальної власності та маркетингу інновацій та Коропченко Сергій Петрович, к.т.н., с.н.с. ІЛК НААН, завідувач відділу інженерно-технічних досліджень прочитали лекцію, в ході якої студенти познайомились з історією Інституту луб’яних культур - Головної установи з наукового забезпечення галузей льонарства та коноплярства України, виробника оригінального та елітного насіння луб’яних та зернових культур.

Студенти були ознайомлені з основними напрямками наукової роботи ІЛК НААН, сортами промислових конопель, агротехнологічними вимогами до вирощування даної культури, тенденціями розвитку галузі в Україні та за кордоном. Познайомились із технологіями вирощування коноплі і технічними засобами, які при цьому застосовуються, технологіями виробництва конопляної продукції. Колектив кафедр і студенти висловлюють велику подяку фахівцям ІЛК НААН України за змістовну й надзвичайно цікаву лекцію, відповіді на питання та посил нових знань.

Микола Голотюк
доцент кафедри будівельних, дорожніх, меліоративних,

сільськогосподарських машин та обладнання

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування