Лекція технічного директора компанії «Гюалос» студентам спеціальності «Автомобільний транспорт»

Сьогодні до студентів спеціальності «Автомобільний транспорт» другого, третього та четвертого курсів завітав технічний директор компанії «Гюалос» з міста Дубно Юрій Киркевич.

Він детально розповів про діяльність підприємства та функції окремих відділів, прогресивні методи управління та контролю, підвищення безпеки під час перевезення вантажів та запровадження новітніх технологій організації праці, презентаційно продемонстрував роботу різного обладнання по діагностиці і обслуговуванню автомобілів.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Гюалос” є компанією з широким профілем діяльності та налагодженою системою управління. Компанія працює на ринку торгівлі з 2004 року і є одним  із лідерів імпорту листового скла в Україні.

Пан Юрій особливу увагу приділив автомобільному транспорту, адже компанія здійснює  масштабні автомобільні перевезення не лише по Україні, а й за кордоном. Її автопарк складається з тягачів зі спеціалізованими напівпричепами, які відповідають європейським стандартам. Компанія також здійснює  сервісне обслуговування транспортних засобів – як власних, так і зацікавлених підприємств.

Юрій Киркевич розповів, що їхня станція технічного обслуговування виконує заміну мастила в двигуні та трансмісії, капітальний ремонт двигунів, компресорів, КПП та редукторів, перевірку гальмівних зусиль та часу спрацювання, діагностику підвіски та рульового управління, ремонт електрообладнання, ремонт системи SCR, ремонт пневмосистем.

Особлива увага в сервісі приділена комп’ютерній діагностиці рухомого складу, адже з кожною новою моделлю автомобіля зростає частка інноваційних покращень конструкції.

Юрій Киркевич відповів на запитання студентів і закликав їх максимально використовувати можливості для підвищення своїх знань і компетентностей.

 

Ст. викладач каф ААГ
Микола ПІКУЛА

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування