Круглий стіл "Використання інформаційних технологій в діяльності підприємства" на кафедрі транспортних технологій і технічного сервісу

25 березня 2024 року відбувся круглий стіл на тему "Використання інформаційних технологій в діяльності підприємства" за участі викладачів кафедри транспортних технологій і технічного сервісу та викладачів і студентів Рівненського економіко-технологічного коледжу НУВГП.

З привітальним словом до учасників круглого столу звернулася в.о. завідувача кафедри транспортних технологій і технічного сервісу, проф. Никончук Вікторія Миколаївна, яка підкреслила важливість дослідження основних аспектів організації, ведення та використання інформаційних технологій в сучасному світі бізнесу та розповіла про виклики, які на сьогодні стають перед автотранспортними підприємствами.

Під час заходу старша викладачка кафедри транспортних технологій і технічного сервісу Пашкевич Світлана Михайлівна ознайомила учасників з матеріально-технічною базою кафедри та програмним забезпеченням PTV Vissim, AnyLogic, JSolutions, AntLogistic, які реалізовують процес навчання для майбутніх фахівців транспортних технологій.

При підведенні підсумків круглого столу, учасники відзначили проведений захід як успішний, цікавий і своєчасний, а також обмінялися побажаннями подальшої плідної співпраці!

Мартинюк Софія Петрівна, діловодка кафедри ТТіТС

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування