ХХІІІ Міжнародна наукова конференція «Науково-технічні засади розроблення, випробування та прогнозування сільськогосподарської техніки і технологій»

Викладачі та студенти навчально-наукового механічного інституту НУВГП взяли участь в ХХІІІ Міжнародної наукової конференції «Науково-технічні засади розроблення, випробування та прогнозування сільськогосподарської техніки і технологій».

Уже традиційно в Українському науково-дослідного інституту прогнозування та випробовування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого проводиться Міжнародна науково-практична конференція «Науково-технічні засади розроблення, випробування та прогнозування сільськогосподарської техніки і технологій». Так 22 вересня 2023 року викладачі навчально-наукового механічного інституту та студенти спеціальності «Агроінженерія» взяли участь в конференції. Захід згуртував наукову спільноту, представників влади та партнерів-практиків. Обговорювали актуальні питання ведення агробізнесу, протистояння сучасним викликам та вдосконалення якості підготовки фахівців у галузі. Захід відбувався у змішаному форматі, тож охопив участь більшої кількості зацікавлених осіб як в очному форматі, так і за допомогою онлайн ресурсів.
Дякуємо організаторам за запрошення та чудову організацію конференції, бажаємо натхнення та подальших творчих успіхів.

Микола Голотюк
доцент кафедри агроінженерії

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування