Зустріч з студентами щодо другої річниці нападу на Україну

24 лютого 2022 року ми завжди будемо пам'ятати. Скільки б часу не минуло, ця дата для кожного українця назавжди закарбується в серці.

Вже минуло два роки від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України.

Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії.

Світ нарешті прозрів щодо істинної природи терористичного режиму, яким керує путін, його брехні про «громадянську війну» на сході України, а з 2022 року «спеціальної військової операції», щоб приховати свою неоголошену війну проти України.

Студенти та викладачі ННІ ЕАВГ мали нагоду зустрітися, щоб пригадати події, які відбулися за роки війни, висловити подяку Збройним Силам України та волонтерам, хвилиною мовчання вшанувати пам'ять загиблих у війні.

Присутні переглянули інформаційні матеріали презентацій «Вода і війна: небезпека сьогодні і завтра» та «Вплив війни на енергетику країни».

Студенти дізналися, якої величезної шкоди завдає війна водним ресурсам, які наслідки ми будемо мати в майбутньому. Як Україна долає енергетичні проблеми через окупацію Запорізької АЕС та руйнування Каховської греблі. Про найбільшу техногенну катастрофу в Європі за останні десятиліття – знищення Каховського водосховища. Та багато інших питань фахового спрямування. Своїми агресивними воєнними діями росія не лише спричиняє постійні катастрофи, вона закладає низку екологічних, економічних і соціальних проблем на значний період часу як для України, так і для всього світу, серед яких порушення світової продовольчої безпеки.

Проте наша незламність, наша сила духу, наша єдність допоможе нам ПЕРЕМОГТИ та ВІДБУДУВАТИ нашу країну, нашу Україну!

 

Доцент кафедри водної інженерії та водних технологій          Світлана Козішкурт

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування