Зустріч із стейкхолдерами групи компаній Amber Galbin та КП «Волиньприродресурс»

18.04.2023 р. відбулась Зустріч із стейкхолдерами групи компаній Amber  Galbin та КП «Волиньприродресурс» на семінарі: "Роль геологів, географів та підприємців в  промисловому освоєнні  покладів бурштину на Поліссі".

Під час семінару: "Роль геологів, географів та підприємців в  промисловому освоєнні  покладів бурштину на Поліссі", 18.04.2023р. відбулася зустріч студентів старших курсів і викладачів кафедри геології та гідрології НУВГП із стейкхолдерами групи компаній Amber  Galbin та КП «Волиньприродресурс» .  

Виступали директор ТОВ «Західкапіталінвест» М.О. Столярець, керівник  групи компаній Amber  Galbin П.Б Бондар., директор  КП «Волиньприродресурс» А.А. Капустюк, професор В.Г. Мельничук, ст. викладач, М.В. Криницька, здобувачі вищої освіти. В результаті семінару були уточнені теми бакалаврських і магістерських кваліфікаційних робіт для випускників кафедри в 2023 -2024 н.р.,  внесено зміни в структуру і зміст ОПП «Геологія», ОПП «Гідрологія»  та  ОПП «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами», зокрема поповнено перелік  вибіркових освітніх компонентів навчальними дисциплінами «Оцінка впливу на довкілля обʼєктів надро- і водокористування» і  «Геологічне право». У ЗМІ подію висвітлював журналіст Олексій  Бухало.

Інтерв'ю «Поліський бурштин: походження, унікальність, видобуток» з доктором геологічних наук, професором Віктором Мельничуком: https://youtu.be/pWlRYcp25GE 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування