Участь в проекті «Діалог студентської єдності: Україна та Польща»

25-30 жовтня студент четвертого курсу спеціальності "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" брав участь в проєкті «Діалог студентської єдності: Україна та Польща».


Він організовувався Українською асоціацією студентів (УАС) спільно зі Студентським парламентом республіки Польща (PSRP). Проєкт мав на меті посилення міжнаціональної співпраці країн-учасниць, вектору роботи НАЗК та НАЗЯВО, ознайомлення студентів зі студентськими організаціями та українськими практиками сфери освіти, на прикладі ряду навчальних закладів.

Відбулася й презентація дорожньої карти міністерських проектів щодо сфер освіти, муніципалітету, потенціалу розвитку молодіжних стартапів та загальнодержавних подій у галузі молоді та спорту. Польські й українські студенти проводили також і самоорганізовані культурні вечори. За програмою обміну також проведено екскурсію, під час якої збірна делегація мала змогу ознайомитися з місцями російських військових злочинів у Бучі та Ірпені й дізнатися про події від їх безпосередніх учасників. Делегація мала змогу ознайомитися з методами спротиву України російській агресії в аспектах превентивної психології, реабілітаційної медицини, реконструкції інфраструктури, волонтерства та діяльності освітніх закладів у містах-героях Ірпені та Маріуполі. За результатом міжнародного обміну було підписано акт про співпрацю Української асоціації студентів зі Студентським парламентом реступліки Польща.
 
 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування