Перемога у І турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю "Науки про Землю"

🎉 Вітаємо студентів Кафедра геології та гідрології НУВГП із перемогою у І турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю "Науки про Землю"! Ваші зусилля та дослідження відобразили великий рівень вивчення проблем нашої планети та її природних явищ.

🏆Самуйлик Лілія Іванівна, здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності "Геологія", розробила дослідження на тему: "Еколого-економічна оцінка створення захисних та водоохоронних смуг лісів вздовж берегів річок українського Полісся із застосуванням пакетів ГІС моделювання", під науковим керівництвом к.геогр.н., доцента Діани Косяк.
🏆 Горегляд Андрій Андрійович, здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, 3 курсу, спеціальності "Географія", презентував роботу на тему: "Моніторинг стану атмосферного повітря м. Рівне за допомогою методів дистанційного зондування Землі", під керівництвом к.геогр.н., доцента Тетяни Басюк.
Цей конкурс завжди є важливою подією для Національний університет водного господарства та природокористування, дозволяючи студентам усіх спеціальностей продемонструвати свої досягнення та змагатися за визнання своєї роботи найкращою. В цьому році на конкурс було подано 153 студентські роботи, що свідчить про великий інтерес та активність студентів у науковій сфері. За результатами роботи конкурсних комісій ННІ було визначено кращі 52 студентські роботи.
Бажаємо студентам подальших успіхів та нових досягнень на шляху до знань та відкриттів! 🌍💡

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування