1 вересня 2023 в інституті «Енергетики, автоматики та водного господарства».

Незважаючи на нічні повітряні тривоги, як і перший дзвоник у школах, в університетах відбулася урочиста посвята в студенти. Особливістю посвяти в студенти першокурсників спеціальностей «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології», «Теплоенергетика», «Відновлювальні джерела та гідроенергетика», «Науки про Землю»,  «Географія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» було те, що вони навчатимуться в новоствореному інституті «Енергетики, автоматики та водного господарства».

Першокурсників та їхніх батьків привітав в.о. директора інституту – Сафоник Андрій Петрович, який наголосив про важливість обраних спеціальностей в період війни і перспективи їх в майбутньому, адже саме нашим спеціалістам доведеться відбудовувати Україну. Крім того до вітального слова долучилися випускник спеціальності «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», директор компанії «САН ЛАЙМ ЕНРДЖИ ЛТД» – Величко Володимир Вікторович та магістр спеціальності «Гідротехнічне будівництво», працівник компанії «Реноме- Смарт» – Корсюк Роман, які поділилися своїм досвідом пройдених студентських років та дали поради для першокурсників. Свої настанови не лише для професійного, а особистісного росту дали голова студентської ради інституту Панкевич Максим та його заступник Русило Ілля.

Вже традицією стало урочисте «передавання» гідротурбіни минулорічних першокурсників спеціальності «Гідроенергетика» цьогорічними. А наприкінці проголосити «Присягу студента НУВГП» запросили студентку першого курсу спеціальності «Науки про Землю» – Кравчук Юлія.

Оксана ГАЛИЧ,
Доцент


 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування