Відкриття виставки "Я проти насильства"

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
У рамках акції "16 днів проти насильства" відбулося відкриття виставки "Я проти насильства" - спільний проєкт громадської організації ЛІТЕКО, Навчально-наукового інституту права НУВГП, громадської організації «Ангели Життя», Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області та фотографа Anna Maria Dali.
Метою проєкта є привернення уваги громадськості до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків; активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій щодо викорінення домашнього насильства; проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства; проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.
Ми пропонуємо 10 реальних життєвих історій наших героїв, які торкнулися та змінили життя людей назавжди. Імена зміненні та вигадані, аби вберегти справжніх потерпілих. Моделями, образами потерпілих стали активні студенти ЗВО Рівненщини, в т.ч. і ННІ права, діти та громадські діячі.
У світі відомі 4 основні види насильства:
- Психологічне
- Фізичне
- Сексуальне
- Економічне
Саме про ці види насильства наші реальні життєві історії…
.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування