Участь у молодіжному проєкті з конфлікт-аналізу «Empowering Youth with conflict analysis skills - empowering community»

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Студенти  спеціальності "Право" бакалаврського та магістерського рівнів освіти  беруть участь у молодіжному проєкті з конфлікт-аналізу «Розширення прав і можливостей молоді за допомогою навичок аналізу конфліктів - розширення прав і можливостей спільноти» « Empowering Youth with conflict analysis skills - empowering community»

Зазначений проєкт  реалізується Одеською обласною Групою Медіації, за підтримки Глобальної партнерства щодо запобігання збройних конфліктів (GPPAC). Проект має на меті популяризацію ідей миротворчості в середовищі студентської молоді як майбутніх національних лідерів і лідерів громад регіону. Проект покликаний розширити уявлення молоді про різноманітність інструментів в подоланні конфліктних ситуацій, і розумінні своїх можливостей інтервенцій в конфліктах; сприяти діалогу між поколіннями, соціальної згуртованості, підвищенню довіри до молоді в громадах, розширити розуміння можливостей для трансформації конфліктів ненасильницькими засобами.
17 листопада 2020 року відбувся другий вебінар в межах даного проєкту, де команди вузів представили своє домашнє завдання з аналізу конфлікту.
Від НУВГП в проєкті беруть участь студенти Юлія Варламова (ПР-51м), Іванна Віннічук (ПР-41), Світлана Лівчук (ПР-41), Анна Карпук (ПР-21), Анастасія Багатко (ПР-22), куратор - к.ю.н., доц. Тетяна Водоп'ян.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування