Участь правників у Міжнародному молодіжному проекті “Empowering Youth with conflict analysis skills – empowering community”

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Студенти Навчально-наукового інституту права, протягом жовтня-грудня 2020 року, брали участь у Міжнародному молодіжному проекті «Розширення прав і можливостей молоді за допомогою навичок аналізу конфліктів – розширення прав і можливостей спільноти» (“Empowering Youth with conflict analysis skills – empowering community”).

Проект має на меті популяризацію ідей миротворчості в середовищі студентської молоді як майбутніх національних лідерів і лідерів громад регіону. Проект покликаний розширити уявлення молоді про різноманітність інструментів в подоланні конфліктних ситуацій, і розумінні своїх можливостей інтервенцій в конфліктах; сприяти діалогу між поколіннями, соціальної згуртованості, підвищенню довіри до молоді в громадах, розширити розуміння можливостей для трансформації конфліктів ненасильницькими засобами, а також  підвищення обізнаності молодих людей з можливостями передбаченими молодіжною політикою і стратегією ООН до 2023 р.

З вищих освітніх закладів України та Молдови було обрано 13 команд, які мали можливість навчатися у фахівців-практиків з медіації та діалогу в Україні.

Від університету у молодіжному конкурсі брала участь команда у складі студентів, що навчаються за напрямом «Право», серед них - Юлія Варламова (магістр), Іванна Віннічук (бакалавр), Світлана Лівчук (бакалавр), Анна Карпук (бакалавр), Анастасія Багатко (бакалавр). Куратор команди  - к.ю.н., доцент кафедри конституційного права та галузевих дисциплін Тетяна Водоп'ян.

Команди за підтримки менторів виконували домашні завдання, удосконалювали свої знання та вміння аналізувати ситуації, використовуючи різноманітний інструментарій конфікт-аналізу. В межах проекту команди працювали з реальними кейсами в громадах, здійснювали обмін знаннями та навичками між молоддю регіону Східної Європи. Команди, які взяли участь в проекті, отримали можливість представити власний проект аналізу конфлікту в своїй громаді. Студенти НУВГП отримали відзнаку в номінації “За увагу до проблем екології”.

Зазначений проект  реалізовано Одеською обласною Групою Медіації, за підтримки Глобальної партнерства щодо запобігання збройних конфліктів (GPPAC).

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування