Студенти-юристи у Північно-західному апеляційному господарському суді

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
 4 квітня 2023 року, Північно-західний апеляційний господарський суд відкрив свої двері для студентів правників Національного університету водного господарства та природокористування. Сьогодні це були студенти 2-5 курсів Навчально-наукового інституту права.
Першим етапом знайомства гостей із судом стало спілкування у форматі питання-відповідь із головою суду Олегом Мельником та керівником апарату суду Наталією Турович, а також перегляд презентаційного відеоматеріалу. Голова суду ознайомив студентів зі структурою судової системи України та роботою Північно-західного апеляційного господарського суду зокрема. Керівник апарату суду детальніше зупинилася на умовах та вимогах для працевлаштування у суді.
У подальшому студенти відвідали судове засідання під головуванням судді-спікера суду Василя Грязнова за участі учасників колегії суддів Галини Бучинської та Інни Розізнаної.
Після закінчення судового засідання студенти поспілкувались із суддями та поставили питання, які їх цікавили. Таке обговорення відбулося у формі практичного семінару "Зміни в судочинстві, пов'язані з воєнним станом в Україні".
Сподіваємось, що знайомство із судом було для гостей цікавим, корисним та плідним, а також стало реальним поштовхом для обрання в майбутньому спеціалізації саме в напрямку господарського права та процесу.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування