Семінар студентського наукового гуртка «Сучасні проблеми приватного права»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Учасники студентського наукового гуртка «Сучасні проблеми приватного права» провели семінар з актуальних проблем цивільного права із представленням результатів своїх досліджень.

Студенти спеціальності 081 Право представили презентації і доповіді з результатами своїх наукових розвідок на семінарі, що відбувся 30 травня 2022 року.

Зокрема, студентки  Іванчук Єлизавета, Михальчук Софія, Пилипюк ліна та Полюхович Ольга у своїх роповідях розкрили окремі аспекти визнання особи безвісно відсутньою та оголошення її померлої, що є вкрай актуальним в умовах сучасного стану в Україні.  

Файлер Ілона представила доповідь на тему «Визнання особи недієздатною», висвітливши актуальну проблематику з наведеного питання.

Цікавою та змістовною бла доповідь Киричук Богдани, у якій студентка висвітлила питання захисту авторського права в мережі інтернет.

Цевух Андрій свої накові пошуки присвятив проблематиці штучного інелекту як суб'єкта цивільного права, наголосивши, що майбутній розвиток світу неминуче буде пов'язаний із розвитком та діяльністю штучного інтелекту.

Студентка Сорокіна Вікторія підготувала доповідь на тему "Особливості спадкування під час дії воєнного стану", у якій акцентувала увагу на проблемних питаннях нотаріальної діяльності , зокрема і щодо видачі свідоцтв про право на спадщину.

Модерувала захід - керівник гуртка к.ю.н., доц. Водоп'ян Т.В.

Учасників семінару та наукового студентського гуртка «Сучасні проблеми приватного права», що функціонує на кафедрі конституційного права та галузевих дисциплін (керівники: к.ю.н., доц. Водоп'ян Т.В., ст.в. Подвірна О.В.) долучилися до обговорення актуальної проблематики цивільного права та визначили подальші напрямки досліджень.

 
к.ю.н., доц. Водоп'ян Т.В.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування