Проект проти насилля «Зупинись! Почни любити!»/«Stop! Start to love!»

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
11 студентів курсу неформальної освіти "Юридична журналістика" взяли участь в особливому проєкті, що торкається важливих проблем: психологічного та фізичного насилля у стосунках, сім'ях... Слухачі курсу стали моделями, що гримувалися та фотографувалися для виставкових світлин, Ірина Щевич спробувала себе, як фотограф і деякі з виставлених фото - її власне бачення та висвітлення цілей проєкту. А ще самі ж студенти спробували себе, як журналісти, що описали таку подію, як відкриття виставки і їхні роботи потрапили на сайти новин. Коментарі де кого зі слухачів курсу можна почути в новинах трьох Рівненських телеканалів.
Новий мистецький проєкт має назву «Зупинись! Почни любити!»/«Stop! Start to love!», що висвітлює проблему фізичного та психологічного насилля у сім'ї та у партнерських стосунках. Головний меседж проєкту такий – аби бути щасливим, варто розібратися у собі, подолати внутрішні психологічні конфлікти, відмовитися від насилля і почати любити. Кожен коваль власного щастя. «Зупинись! Почни любити!» - це виклик самому собі, адже все залежить лише від тебе!
Мета проєкту – звернути увагу людей на актуальну проблему сьогодення – насилля у стосунках; довести, що протиправні насильницькі дії призводять до руйнування сімей та є прямою загрозою для повноцінного щасливого дитинства; продемонструвати, наскільки важливо ставитись з розумінням одне до одного, бути толерантним та взаємоввічливим, поважати думки та інтереси інших.
Життя - це люди, яких ти зустрічаєш, і те, що ти створюєш разом з ними!
Тож вибирайся назовні і починай творити!
Живи зараз – відмовся від насилля і почни любити!
 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування