Полілекція "Актуальні проблеми діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування в умовах дії воєнного стану"

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
08 березня 2023 року в Навчально-науковому інституті права була проведена відкрита пара професорки кафедри конституційного права і галузевих дисциплін, докторки юридичних наук, доцента Дуліби Євгенії Володимирівни на тему «Актуальні проблеми діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування в умовах дії воєнного стану». На лекцію було запрошено гостей, зокрема, завідувачку кафедри порівняльного конституційного права факультету права і адміністрації Лодзького університету докторку юридичних наук Доманську Альдону (м. Лодзь, Польща), Голову секретаріату Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Вовнюка Віктора (м. Київ), Голову Сарненської районної ради, аспіранта ННІП Яковчука Ярослава (м. Сарни), начальника управління освіти Вараської міської ради Корень Олену (м. Вараш), старшого слідчого слідчого відділу Рівненського РУП Головного управління Національної поліції в Рівненській області капітана поліції Заріцьку Катерину (м. Рівне).
 
Лектор і запрошені гості розповідали про правовий режим воєнного стану в Україні та в світі, про виклики, з якими стикнулися різні інституції нашої держави під час виконання своїх повноважень в умовах дії правового режиму воєнного стану.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування