Науково-практичне консультування ГУ Національної поліції в Рівненській області.

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

На запрошення начальника ГУ Національної поліції в Рівненській області полковника поліції О. Камишанського, доцент кафедри відновного правосуддя та приватної детективної діяльності Навчально-наукового інституту права , адвокат Вовк Юрій Євгенович, в якості одного з спікерів  заходу взяв участь в роботі круглого столу на тему: «Конфлікт інтересів. Поняття конфлікту інтересів, види. Заходи щодо недопущення та врегулювання».

На заході були присутні працівники поліції, консультанти та уповноважені Рівненської області з питань запобігання та виявлення корупції, керівник відділу координації уповноважених підрозділів НАЗК Н. Панафеда.

В рамках проведеного круглого столу доцент Вовк Ю. Є. наголосив на проблемних аспектах, пов’язаних з заходами щодо недопущення та врегулювання конфлікту інтересів. Також  надано науково-практичні консультації щодо застосування чинного законодавства. Важливою частиною виступу був аналіз судової практики з питань конфлікту інтересів.

Цікавою та змістовною частиною заходу виявилась дискусія учасників за участю керівника відділу координації уповноважених підрозділів НАЗК Н. Панафеди.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування