Круглий стіл "Медіація як альтернативний спосіб вирішення правових спорів"

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

25.05.2022 відбувся круглий стіл на тему "Медіація як альтернативний спосіб вирішення правових спорів" у якому взяли участь студенти ННІП НУВГП 2 та 5 курсів.

Модератором круглого столу виступила к.ю.н., доцент, медіатор Водоп'ян Тетяна Вікторівна. Учасники круглого столу обговорили сутність медіації та перспективи її застосування в Україні.

Студентка магістратури Орислава Шевчук зауважила, що медіація є ефективним способом вирішення правових конфліктів, яка передбачає участь в перемовинах професійного медіатора.
Студенти 2 курсу жваво дискутували з приводу перспектив розвитку медіації в Україні. Так Зорина Красько зауважила, що медіація не буде користуватися попитом у осіб, які використовують звернення до суду не для розв'язання спору, а з іншою метою, зокрема помсти. Богдана Киричук підтримала думку зарубіжних фахівців, які прогнозують, що в майбутньому люди вирішуватимуть спори лише у позасудовий спосіб. Ірина Стріла навела аргументи на користь перспективності розвитку медіації в Україні.  Аргументи за та проти поширення медіації в Україні озвучила Тетяна Чикун.  Юлія Пісоцька підтримала думку про те, що медіації в нашому суспільстві буде мати наступний розвиток.
 
Тетяна Водоп'ян, к.ю.н., доцент, медіатор

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування