Круглий стіл за участі магістрів, який відбувся в Апеляційному суді

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

6 травня 2021 р. в рамках дисципліни «Правова комунікація», студенти-магістри спеціальності 081 «Право» відвідали Рівненський апеляційний суд.

Зустріч була цікавою, змістовною та пізнавальною, адже нам було проведено круглий стіл із помічником судді Анною Багній, яка розповіла про особливість своєї роботи, цікаві випадки з практичної діяльності, а також дала слушні поради як стати суддею та багато іншого. Позитивним було й те, що ми змогли поставити запитання і отримати змістовні відповіді на них.

Після круглого столу ми мали змогу побачити канцелярію суду, робочі кабінети суддів тощо. Олена Олександрівна, прес секретар Рівненського апеляційного суду, влаштувала екскурсію будівлею суду, ознайомила нас не  лише з робочими моментами, а й розповіла про історію приміщення, де відбувається судочинство.

Крім того ми мали змогу бути присутніми на он-лайн судовому засіданні, що раніше застосовувалось не так часто, а тепер є доволі ефективним способом.

Беззаперечно, ми  отримали цінний  досвід у спілкуванні з працівниками суду та ближче познайомилися з роботою апеляційного суду.

Прончук Ілона, ПР-51м

Сьогодні відбувся доволі пізнавальний захід в Рівненському апеляційному суді, на якому ми мали змогу поспілкуватися з працівниками суду, відвідати судові засідання кримінального напряму, де побачили як проходить засідання суду, зокрема спостерігали за правовою комунікацією суддів, прокурорів, адвокатів.

Загалом було цікаво реально побачити судовий процес, поринути в атмосферу судочинства.

Велігорський Микола, ПР-51м

6 травня 2021 р. студенти магістратури ННІП НУВГП мали змогу ознайомитися з роботою Рівненського апеляційного суду.

Будівля Рівненського апеляційного суду виглядає вишуканою, величною ззовні та сучасно оформленою всередині. Студентів радо зустріла Олена Олександрівна, прес секретар суду, яка дуже змістовно та цікаво розповіла про роботу працівників суду.

Відвідування Рівненського апеляційного суду не обмежилося екскурсією. Студенти були присутніми на двох судових засіданнях в режимі відеоконференції, де змогли безпосередньо побачити як здійснюється сучасне судочинство.

Все було так цікаво, що з’явилося бажання працювати в цій установі, де здійснюється правосуддя, перейняти досвід висококваліфікованих юристів, стати частиною колективу Рівненського апеляційного суду.

Головченко Ольга, ПР-51м

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування