Круглий стіл «Державний контроль за використанням та охороною земель»

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

28 квітня в рамках Фестивалю науки НУВГП відбулося відкрите засідання наукового гуртка кафедри правових природоохоронних дисциплін «Актуальні проблеми земельних правовідносин» у вигляді круглого столу на тему «Державний контроль за використанням та охороною земель».

У ході круглого столу учасники заслухали доповіді к.ю.н., доцента кафедри правових природоохоронних дисциплін, керівника наукового гуртка  Швець О.М. на тему «Процесуальний порядок здійснення державного контролю за використанням та охороною земель» та студентки ІІ курсу ННІП Багатко А.С. «Юридична відповідальність за порушення земельного законодавства», а також обмінялися думками з приводу особливостей, необхідності здійснення та удосконалення системи державного контролю за використанням та охороною земель.

До участі в круглому столі було долучено  провідного фахівця Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області Михальчука Володимира Олеговича, який розповів про особливості здійснення державного контролю за використанням та охороною земель в розрізі діяльності Держгеокадастру та порядок проведення перевірок дотримання земельного законодавства, а також поділився практичним досвідом складання процесуальних документів.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування