Форум "Шляхи протидії насильству"

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
У рамках Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства" Навчально-науковий інститут права виступив ініціатором організації та проведення форуму "Шляхи протидії насильству".
З вітальним словом до присутніх звернулася заступник директора Вікторія Гришко. Згодом, модератор Людмила Стасюк оголосила список спікерів та запросила їх до президії.
 
Створення Чат-ботів у Telegram, та кодове слово, після застосунку якого стане зрозуміло, що людина у небезпеці в наслідок домашнього насильтва - це тема доповіді
голови ГО Ангели Життя Ліани Диновської. 
Система БПД на захисті конституційних прав громадян, таку доповідь презентував Василь Овдіюк – директор Регіонального центру з надання Регіональний центр з надання БВПД у Рівненській області.
Щодо запобігання та протидію домашньому насильству розповідала Оксана Сальчук - заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) у Рівненській області. Про ратифікування Стамбульської конвенції проти насильства презентувала доповідь Лариса Гунько – голова ГО «Чайка».
 
Яка роль поліції у запобіганні та протидії домашньому насильству» доповідали Максим Мельник – капітан поліції, старший інспектор ВДОП УПД ГУНП в Рівненській області і Павло Довжук – капітан поліції, начальник сектору протидії домашнього насильству ВП Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.
Психологічні наслідки насилля. Про важливість психологичної підтримки постраждалих доповідала Ольга Куцель – психолог, арт консультант.
 
У другій частині Форуму відбувся практикум серед студентів ННІправа НУВГП, який показав високий рівень у підготовці молодого покоління.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування