Вітаємо Ігоря Богдановського з успішним захистом дисертації!

26 квітня 2024 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся успішний захист дисертації старшого викладача кафедри теорії та методики фізичного виховання Ігоря Васильовича Богдановського на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти

Тема його дисертаційного дослідження – "Підготовка бакалаврів фізичної культури і спорту до тренерської діяльності в ігрових видах спорту з дітьми дошкільного віку".

Науковий керівник: доктор педагогічних наук, професор Конох Анатолій Петрович, Запорізький національний університет, завідувач кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту.

Офіційні опоненти:

– доктор педагогічних наук, професор Мосейчук Юрій Юрійович, завідувач кафедри фізичної культури та основ здоров’я Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича;

– кандидат педагогічних наук, доцент Сопотницька Олена Валеріївна, доцент кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

У своєму дослідженні Ігор Богдановський розробив систему підготовки бакалаврів фізичної культури і спорту до тренерської діяльності в ігрових видах спорту з дітьми дошкільного віку.

Система ґрунтується на теоретичних та методичних засадах фізичного виховання, спорту, педагогіки та психології, а також враховує вікові особливості дітей дошкільного віку.

Дослідження Ігоря Васильовича вражає своєю актуальністю та значущістю, особливо у контексті сучасних тенденцій у розвитку фізичної культури та спорту. Результати його роботи відкривають нові перспективи для підготовки фахівців у галузі фізичного виховання та спорту.

Вітаємо Ігоря Васильовича з успішним захистом дисертації та бажаємо подальших наукових досягнень та професійних успіхів!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування