Зустріч з військовим психологом

12 березня 2024 року на кафедрі суспільних дисциплін відбулась зустріч науково-педагогічних працівників і студентів спеціальностей 053 "Психологія" з військовим психологом Максимом Чубиком, засновником CEO тренінгової компанії MAXIМUM, діючим тренером Київської школи тренерів КАППП.

Протягом трьох годин відбувався діалог на актуальні теми сьогодення: надання психологічної допомоги військовим та їх родичам під час війни та після майбутнього її закінчення, особливості роботи з інвалідизованими, робота з сім’ями загиблих, зниклих безвісти та перебуваючих у полоні військових. Розглядались тонкощі як індивідуальної, так і групової психотерапевтичної роботи.

Бесіда викликала багато запитань, на які фахівець давав кваліфіковані відповіді та коментарі, зокрема про: особливості спілкування з ветеранами та їх родинами, подолання особистісних страхів і хвилювань, роботу психолога з втратами, наслідками травматичних подій.

Результатом зустрічі стало бажання студентів і викладачів брати участь у волонтерських активностях, пов'язаних із психологічною реабілітацією, реадаптацією, ресоціалізацією військових на території Рівненщини. Учасники виявили бажання продовжувати контакти з Максимом Чубиком в рамках підготовки здобувачів освіти до майбутньої фахової роботи.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування