Зустріч з «Делойт»

22 грудня 2021 року відбулася он-лайн зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти НУВГП спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з Олексієм Занозою,  старшим менеджером департаменту аудиторських послуг компанії «Делойт» у форматі Career talk.

Спочатку Олексій розповів про діяльність компанії.

«Делойт» є консалтингово-аудиторською компанією, частиною міжнародної мережі Deloitte, однією з фірм «Великої четвірки». Вона надає послуги за такими напрямками:

аудиторські послуги;

корпоративні фінанси;

консалтинг;

управління ризиками;

послуги у сфері оподаткування;

юридичні послуги

Тому можливо себе спробувати у різних ролях. Кар’єрне зростання в аудиті передбачає поступове сходження від асистента до менеджера та партнера.

У компанії працює велика кількість осіб з певним набором цінностей, – чесність, вміння цінувати свою репутацію, взаємодопомогу та взаємопідтримку. Протягом зустрічі Олексій кілька разів наголошував на тому, що однією з основних компетентностей для успішної роботи в компанії «Делойт» є здатність працювати в команді. В Делойті це називають AsOne.

Компанія інтенсивно впроваджує новітні технології у свою діяльність. У майбутньому, після завершення карантину, значна частина послуг буде продовжуватись он-лайн.

Один з варіантів спробувати себе відчути частиною команди компанії «Делот»- це взяти участь у The Big Audit Theory. Це тижнева літня школа-інтенсив для молоді, яка прагне розвиватися у сфері аудиту та фінансів. Школа дає можливість перевірити навички з бухгалтерії та Excel, дізнатися лайфхаки від експертів «Делойт» в Україні та завести нові знайомства.

Процедура подачі заявок та відбору кандидатів у компанії «Делойт»детально описана на сайті за адресою https://www2.deloitte.com/ua/uk/careers/chat-bot-dtalca-at-deloitte-ukraine.html?icid=top_chat-bot-dtalca-at-deloitte-ukraine

                                                                                                                                                         Зубілевич Світлана Яківна, кафедра обліку і аудиту

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування