Журналіст-практик – активний учасник навчального процесу

7 жовтня майстер-клас для студентів спеціальності «Журналістика» НУВГП провів Віталій Голубєв – журналіст і редактор із понад 20-річним стажем, секретар Національної спілки журналістів України, автор низки книг із комунікацій, засновник Школи універсального журналіста.

"Онлайн і офлайн – різні частини нашого життя.

У кожній із них цінною є інформація, яка має свій термін придатності.

Так само, як ми не хочемо купувати протермінований продукт, аналогічно треба зважати на актуальність інформації.

У соцмережах ми маємо унікальну нагоду підглянути за життям інших людей. Але робити це можна із користю для себе, щоб чогось навчитися, перейняти досвід. А застосувати це можна навіть тоді, коли робиш вдома ремонт та звертаєш увагу на якісь інтер'єрні "фішки", - розповів Віталій Голубєв під час майстер-класу "Журналіст у соцмережах: виклики та можливості" для студентів та викладачів кафедри журналістики та українознавства НУВГП.

Йшлося також про вміння критично фільтрувати інформацію, обирати найбільш значиму у професійному та особистому житті користувачів, реагування на критику, екологічність у публічній комунікації.

Гість наводив чимало прикладів із багаторічної практики редакційної діяльності, онлайн-навчань для молоді, котра цікавиться журналістикою, а також діючих практиків.

Студенти ж запитували про емоційні аспекти використання соціальних мереж, прокачування власних комунікативних навиків та про перспективи блогерської активності.

Подібні майстер-класи вже стають традицією на кафедрі та безпосередньо стосуються навчальних дисциплін, які опановують студенти.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування