Збори трудового колективу ННІЕМ

Відбулися збори трудового колективу навчально-наукового інституту економіки та менеджменту.

Основне питання зборів – звіт директорки інституту професорки Ковшун Наталії Едуардівни про результати діяльності колективу за 2022 рік.

У ході звіту директорка продемонструвала динаміку основних показників ННІЕМ, схарактеризувала рух контингенту студентів упродовж 2022 року, позитивно оцінила результати цьогорічної вступної кампанії.

Було проаналізовано освітні програми, за якими здійснюється навчання здобувачів вищої освіти в ННІЕМ, дано оцінку методичному забезпеченню освітнього процесу в інституті, висвітлено основні питання засідань науково-методичної ради з якості та ради роботодавців ННІЕМ, схарактеризовано роботу деканату.

Директорка відзначила найвагоміші наукові досягнення колективу, позитивну динаміку публікацій у виданнях, які індексуються в наукометричних базах.

На зборах було представлено підсумки роботи студентського самоврядування, співпрацю з директоркою та заступниками, участь у культурно-масових та організаційних заходах.

Ковшун Н.Е. звернула увагу на результати волонтерської діяльності та допомоги ЗСУ, яку активно проводили студенти у співпраці з викладачами за умов воєнного стану в країні. Велику роботу у цьому напрямку провела кафедра публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності, організувавши низку просвітницьких підтримувальних зустрічей під час війни, залучивши при цьому викладачів і здобувачів цілого інституту.

Окремо було відзначено найпомітніші загальноінститутські та міжкафедральні заходи, виступи професорсько-викладацького складу у ЗМІ, участь у проєкті «Запрошені професори» тощо.

За результатами звіту була одноголосно прийнята і затверджена протоколом зборів ухвала.

Крім цього, відповідно до порядку денного були затверджені списки делегатів до участі в зборах трудового колективу НУВГП.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування