Засідання наукового гуртка «Цифрова журналістика»

Навчальний тиждень на кафедрі журналістики та українознавства завершився практичним майcтер-класом рівненської журналістки, авторки власних медіапроєктів Анастасії Боднарської.

Гостя розповіла про свою діяльність, зокрема про досвід роботи на телеканалі «Рівне 1», «1+1» та в інших засобах масової інформації, про реалії місцевої журналістської кухні. Як підкреслила Анастасія Боднарська, журналістові доводиться дуже багато працювати: «Журналістика – це життя в дедлайнах і пошуках матеріалу, але якщо ти це любиш, тебе ніхто і ніщо не  зупинить, адже журналістика – це вічний пошук актуального, ти торкаєшся таких тем, які турбують суспільство, які є надважливими і ти та частина суспільства, яка бореться за чесність та правдивість».

Анастасія Боднарська моделювала зі студентами практичні ситуації із життя міста, які можуть висвітлювати у своїй діяльності новинарі.

Захід відбувся у рамках діяльності кафедрального гуртка практичної журналістики "Цифрова журналістика", який працює на кафедрі журналістики та українознавства під керівництвом доцентки Вікторії Назарук.

Засідання гуртка було відкритим не лише для студентів спеціальності «Журналістика», а й для студентів інших спеціальностей університету, які охоче приєдналися до майбутніх журналістів.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування