Вояж культурологів: за новими враженнями та стимулами

У рамках курсів «Світова культура» (доц. кафедри Шадюк Т.А. ) та «Традиційна культура українців» (доц. кафедри Коберська Т.А.) студенти ОПП «Креативна та цифрова культура» відвідали Музей сучасного мистецтва Корсаків, м. Луцьк.

Неймовірна атмосфера творчості й натхнення, що пронизує повітря виставкових зал, бадьорила і дарувала наснагу пізнавати світи українського мистецтва. Воно давно вже упізнаване і належно поціноване, так і має бути.

Студентам пощастило поспостерігати за роботою митця Петра Антипа над створенням найбільшої картини у світі ! Амбітний проект Музею сучасного мистецтва Корсаків підходить до завершення. Уже помітно, що він матиме неабиякий успіх, адже вирізняється неординарністю художніх рішень у трактовці ідей про походження, сучасне і майбутнє світу.

Мистецтво чутливе:  тонко відчуває дух епохи, настрої поколінь, особисті переживання.  Сучасне мистецтво – це ще й дзеркало війни, відображення ворожих ідеологій, творення нових суспільних норм. У всьому цьому колажі стилів  і напрямків, що розвішені на стінах галерейних зал як розчинені навстіж вікна, у колористиці  і буйстві олійних і акрилових барв, розчинником є зінтелектуалізовані людські почуття і емоції. Читай їх, розглядай, розгадуй і ніколи не знудишся, не занудьгуєш !

Тамара Шадюк, завідувач кафедри філософії та культурології

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування