В рамках тижня екологічно відповідального споживання під девізом "Живо органічно" професором Скрипчуком П.М. проведено тематичну лекцію в РКЕБ

В рамках тижня екологічно відповідального споживання під девізом "Живо органічно" професором Скрипчуком П.М. проведено тематичну лекцію в РКЕБ

 В рамках тижня екологічно відповідального споживання під девізом "Живо органічно" професором кафедри менеджменту Скрипчуком П.М. проведено тематичну лекцію в Рівненському коледжі економіки та бізнесу. Зокрема проведено навчання із розпізнавання екологічного маркування та дегустацію органічних сметани, кефіру та ряжанки. Також розіграно цінний приз серед студентів. Основні дискусійні питання: Чи можливо фасувати органічну сметану у пластикову тару? Скільки коштує органічна продукція? В цілому студенти та викладачі коледжу вітали подібні зустрічі та запросили на весну 2017 року на нові зустрічі в рамках тижнів "Товарознавців". Зацікавила студентів інформація про НУВГП та можливості продовжити навчання на різних кафедрах. Захід пройшов успішно та весело.



назад


Знайшли помилку? Натисність Ctrl+Enter. У спливаючому вікні опишіть цю помилку