Школа «Доброго врядування» кафедри державного управління

У рамках співпраці з роботодавцями, покращення практичної підготовки здобувачів НУВГП на платформі школи «Доброго врядування» організовано серію круглих столів з обговорення особливості діяльності органів державної влади  та місцевого самоврядування.

Здобувачі освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» та «Управління інформаційними комунікаціями» всіх навчальних курсів, викладачі кафедри та запрошені спікери були учасниками цих круглих столів.

2 лютого 2021 р. відбулася перша зустріч з Державною службою з надзвичайних ситуацій (Рівненська дирекція).

Спікери зустрічі:

Пелех Роман Романович, начальник навчального пункту ГУ ДСНС в Рівненській області

Яковець Наталія Миколаївна, керівник «Навчально-методичного центру цивільного захисту безпеки життєдіяльності»

Особливості організації роботи державної служби з надзвичайних ситуацій, пожежного та безпекового нагляду, навчання працівників державних установ та суб’єктів господарювання особливостям здійснення діяльності та поведінки в надзвичайних ситуаціях – ці та інші питання обговорювались учасниками під час зустрічі з цими спікерами.

04 лютого 2021 р.

Гостями першої частини зустрічі були Прилуцька Тетяна Віталіївна, перший заступник регіонального відділення ФДМУ у Рівненській та Житомирській областях та Франчук Анатолій, начальник відділу приватизації регіонального відділення ФДМУ у Рівненській та Житомирській областях.  У процесі обговорення основних завдань регіонального відділення, перспектив та проблем в роботі студентам було  розкрито особливості малої та великої приватизації в регіоні, проведення аукціонів з продажу та оренди державного майна, його оцінки.

Наступна зустріч в рамках круглого столу була з начальником центру надання адміністративних послуг Клеванської територіальної громади Гуслістим Ігорем Миколайовичем. Життя громади з населенням близько 14 тисяч чоловік, наявністю великих площ лісових ресурсів, великими лікувальними закладами, санаторно-оздоровчим комплексом, функції та завдання органу місцевого самоврядування в реаліях сьогодення були висвітлені присутнім на зустрічі.

Завершував серію зустрічей в рамках круглого столу та роботи школи «Доброго врядування» 04 лютого Рудий Станіслав Олегович – начальник сектору з міжнародного співробітництва ГУ ДСНС в Рівненській області. Співпраця з Польщею та Німеччиною, особливості роботи з нерезидентами-суб’єктами господарювання, закордонними представництвами, обслуговування та контроль об’єктів міжнародного значення, перемоги в міжнародних спортивних змаганнях спеціалістів НС – це тільки  частина питань, яка була донесена спікером студентам та викладачам.

 

Усіх, хто бажає ознайомитись з цією інформацією, просимо перейти за посиланнями:

02.02.2021

https://cutt.ly/OkmCrdE

https://cutt.ly/skmCl7g

04.02.2021

https://cutt.ly/OkmCQyu

https://cutt.ly/EkmCUD5

https://cutt.ly/9kmCGou

Запрошуємо на наступну зустріч 15.02.2021  о 13 годині: Круглий стіл з Рівненським обласним краєзнавчим музеєм https://meet.google.com/jjy-fudz-niz?hs=224

До кінця лютого  заплановані круглі столи з Рівненською та Сарненською територіальними громадами. Слідкуйте за анонсами майбутніх зустрічей. У разі запитань та побажань, пишіть нам на скриньку кафедри державного управління, документознавства та інформаційної діяльності.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування