Роль міжнародних інституцій в становленні місцевої демократії в Україні

На запрошення кафедри публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності ННІЕМ 07.03.2023 відбулася зустріч викладачів та студентів з Світланою Богатирчук-Кривко.
Членкиня української делегації в Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи, Президентка політичної групи Європейських консерваторів в Конгресі, депутатка Рівненської  обласної ради провела лекцію "Роль міжнародних інституцій в становленні місцевої демократії в Україні".  Над чим потрібно працювати в регіонах для виконання всіх завдань ЄС по завершенню децентралізаційних процесів, роль європейських інституцій в підтримці України, впровадження європейських стандартів соціального захисту людей з обмеженими можливостями та соціально незахищених верств населення в регіонах, підвищення активності громадянського суспільства по контролю роботи громад  - ці та інші питання досліджувались та обговорювались на лекції.
Активність та креативність, небайдужість та патріотизм - саме на ці якості майбутніх спеціалістів в органах місцевого самоврядування та державної служби, депутатів звернула шановна спікер увагу студентів .
Підвищення компетентностей студентів спеціальності 281 залежить  саме від таких навчань стейкхолдерів. 
 Вдячні за долучення до зустрічі всім. В очікуванні майбутніх зустріяей в Лабораторії публічних інновацій НУВГП (кафедра публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності ННІЕМ).

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування