Співпраця з Рівненським фаховим коледжем економіки та бізнесу

Тиждень науки в Національному університеті водного господарства та природокористування продовжився роботою в рамках ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми теорії і практики менеджменту в контексті євроінтеграції» секції «Економічний розвиток країн, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах глобалізації».

Сьогодні з цікавими доповідями до нас завітали студенти та викладачі Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу. Під науковим керівництвом Кушнір Н.Б, к.е.н. професорки  кафедри економіки підприємства та міжнародного бізнесу, Мельника Т.А. викладача товарознавчих дисциплін РФКЕБ, Скорої О.М. завідувачки відділення харчових технологій і торгівлі, викладачки РФКЕБ, Мельник А.І. викладача товарознавства непродовольчих товарів, основ менеджменту,  к. т. н. (доктора філософії), доцента, Музики Н.І. викладачки товарознавства непродовольчих товарів і основ стандартизації РФКЕБ, Кирилюка М.Г., завідувача економічним відділенням, Камінської С. М. викладачки бухгалтерського обліку РФКЕБ, Кінащук А. В. викладачки англійської  мови РФКЕБ, доктора філософії з філології, Гусевика С.О. заступника директора з навчальної роботи, викладача РФКЕБ, Ковальчук С. К.  викладачки фінансово-кредитних дисциплін РФКЕБ.

Коло наукових інтересів доповідачів було надзвичайно широким від питань товарознавства (Ларіоненко Анастасія, 3 курс, група ПТБ-9, Сергієнко Вікторія, 3 курс, група ПТБ-12, Сергієнко Мар’яна, 3 курс, група ПТБ-12., Тригубець Анна, 2 курс, група ПТБ-11.), обліку та аналізу різних аспектів діяльності підприємств (Міщук Анна, 2 курс,  група ОП-11, Сінчук Ірина, Комар Валерія, 3 курс, група ОП-9, Ралець Дарія, 2 курс, група ФБС-13) до  вивчення актуальних онлайн сервісів та використання штучного інтелекту в  менеджменті (Теньков Дмитро, 3 курс, група ІПЗ-1, Хоровець Даниїл, 1 курс.) та вирішення мовних та кульурних проблем в підприємництві (Шира Анастасія, Ткачук Дар'я, група ПТБД-21, НУВГП, Марія Петрук, Лілія Ящук, 2 курс, ГРС-21).

 Щиро дякуємо Антоневичу Юрію Адамовичу та іншим викладачам коледжу за плідну співпрацю з Національним університетом водного господарства та природокористування в цілому та з кафедрою економіки підприємства і міжнародного бізнесу, зокрема, а також за підготовку талановитих молодих науковців.

Юліана Красовська,

доцент кафедри економіки підприємства та міжнародного бізнесу

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування