Постанова Кабінету Міністрів України № 1224

Керуємося затвердженим  Порядком переведення на навчання за державним замовленням окремих категорій здобувачів фахової передвищої, вищої освіти:

 https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-poryadku-perevedennya-na-navchannya-za-derzhavnim-s1224-281022

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Порядок переведення на навчання за державним замовленням окремих категорій здобувачів фахової передвищої, вищої освіти, які зараховані до закладів фахової передвищої, вищої освіти до 2021 року включно на місця, що фінансуються за кошти фізичних та/або юридичних осіб, що додається.

2. Міністерству економіки за поданням відповідних державних замовників здійснювати внесення змін до обсягу державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів на відповідний рік для забезпечення реалізації Порядку, затвердженого цією постановою.

3. Місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування використовувати Порядок, затверджений цією постановою, для переведення окремих категорій здобувачів фахової передвищої, вищої освіти, які зараховані до закладів фахової передвищої, вищої освіти до 2021 року включно на місця, що фінансуються за кошти фізичних та/або юридичних осіб, на навчання за регіональним замовленням.

4. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування та діє до скасування або припинення воєнного стану в Україні та протягом одного року після його скасування або припинення.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування