МОТИВАЦІЙНО-КОМУНІКАТИВНА ЗУСТРІЧ З ПОДАТКОВОЮ СЛУЖБОЮ

Сьогодні, 25 листопада 2021 року відбулась мотиваційно-комунікативна зустріч зі студентами спеціальності «Облік і оподаткування», викладачами НУВГП та представниками Головного управління ДПС у Рівненській області: "Особливості роботи державного податкового інспектора" (онлайн-подія).

Спікерами виступили:

Владислав Грабовий, заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області;

Ірина Матвійчук, начальник відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Рівненській області;

Тетяна Вакульчук, заступник начальника відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Рівненській області;

Інна Яремчук, головний державний інспектор Головного управління ДПС у Рівненській області;

Наталія Позняковська, завідувач кафедри обліку і аудиту НУВГП

До зустрічі долучилися здобувачі першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» викладачі кафедри обліку і аудиту НУВГП.

Владислав Грабовий, заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області, наголосив на співпраці з Національним університетом водного господарства, зокрема кафедрою обліку і аудиту, зазначив, як багато фахівців Головного управління ДПС у Рівненській області навчалися в університеті за спеціальністю «Облік і оподаткування».

Ірина Матвійчук, начальник відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Рівненській області, розповіла про історію податкової служби і професії податківця, про сучасні виклики професії.

Інна Яремчук, головний державний інспектор Головного управління ДПС у Рівненській області, наголосила, що професія державного податкового інспектора має статус державного службовця. Знання податкового законодавства, обліку і звітності, професійна етика є вимогою для такої роботи. Крім того, особа, яка працює у державній податковій службі повинна самовдосконалюватись.

Тетяна Вакульчук, заступник начальника відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Рівненській області, розповіла про можливості кар’єрного зростання – від інспектора до начальника відділу, про етапи працевлаштування у ДПС – від резюме до тестування і співбесіди.

Наталія Позняковська, завідувач кафедри обліку і аудиту, зазначила про важливість практичної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти, сучасні виклики до бухгалтерської професії, назвала дисципліни в рамках освітніх програм за спеціальністю «Облік і оподаткування», які передбачають вивчення теорії і практики оподаткування.

Спікери наголошували про цифрову грамотність сучасного фахівця, необхідність опанування ним цифрових навичок.

Директор ННІЕМ, професор Наталія Ковшун подякувала організаторам і учасникам зустрічі за мотивуючу розмову і за постійну спільну роботу – круглі столи, семінари, конференції.

Відгуки учасників в чаті зустрічі:

Едуард Володимирович Хильчук, здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» спеціальності 071: «Багато цікавої інформації. Дійсно мотиваційна зустріч про безперервний розвиток особистості і про те, що ніколи не треба втрачати запалу»

Марія Олександрівна Дерманська, здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» спеціальності 071:

«Дякуємо за таку цікаву корисну інформацію!»

Посилання на відеотрансляцію події https://www.youtube.com/watch?v=xt5ga2HXExk&ab_channel=NUWEE

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування