Магістри кафедри ЕПіМБ знайомляться з практичним досвідом успішних компаній

24 лютого 2023 відбулась онлайн зустріч здобувачів освіти за магістерськими  освітніми програмами  «Економіка підприємства» та «Міжнародні економічні відносини» з Гладкевич Надією Федорівною, генеральним директором групи компаній «РЕНОМЕ», директором компанії «РЕНОМЕ-СМАРТ».

Надія Федорівна представила надзвичайно насичені інформацією презентаційні матеріали, що продемонстрували багатовекторність їхньої діяльності, яка охоплює фірми з будівництва, девелопменту, ІТ-технологій, автоматизації бізнесу та виробництва металопластикових конструкцій. Послугами та рішеннями компанії користуються банки та фінансові організації у 20 країнах світу.

Окремо Надія Гладкевич виділила проблеми, з якими зіштовхнувся їхній бізнес із початком повномасштабної війни. Основними викликами для компанії, які виникли  в умовах війни, стали такі: відтік працівників через мобілізацію та вимушений виїзд за кордон, доступ до складників продукції групи компаній, розрив логістичних зв’язків. Переважна більшість рішень   компанії «РЕНОМЕ-СМАРТ» є власною розробкою, що проходять стадії проєктування, конструювання та виробництва безпосередньо в Україні.

Здобувачам було цікаво послухати про плани та перспективи подальшого розвитку бізнесу групи компаній «РЕНОМЕ».

Присутні на гостьовій лекції викладачі кафедри економіки підприємства і міжнародного бізнесу Костриченко В.М. та Жемба А.Й. підкреслили важливість для здобувачів отриманої інформації при вивченні таких освітніх компонент, як «Управління антикризовою діяльністю підприємства» та «Управління міжнародним бізнесом».

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування