Літня економічна школа «Україна І ЄС: кандидатський статус і перспективи євроінтеграції

Підвищення кваліфікації викладачів і студентів в літній економічній школі «Україна І ЄС: кандидатський статус і перспективи євроінтеграції»
Вітаємо проф. Ханіна І.Г., доцента Жембу А.Й. та студентів ОП «Міжнародний бізнес» Довлатову Дарину, Маринич Неонілу, Мелету Всеволода, Ноль Богдану, Свирид Наталію, Татару Олександру, Тимощук Дарію з отриманням сертифікатів, які засвідчують проходження літньої економічної школи «Україна І ЄС: кандидатський статус і перспективи євроінтеграції».
Упродовж 19-23 червня 2023 року відбувались заняття економічної школи, організованої Всеукраїнською Асоціацією економістів-міжнародників та Київським університетом ім. Бориса Грінченка.
Викладачі та студенти ознайомились з просуванням рекомендацій ЄС, необхідних для наближення України до вступу до ЄС, питаннями технічного регулювання в ЄС, перспективами для України в створенні бізнесу в ЄС та участі в промисловій стратегії ЄС, взяли участь у дискусіях та обговореннях. Велике зацікавлення викликала тема ролі міст у процесі євроінтеграції та європейський контекст проєктів екологізації міст України.
Велика вдячність організаторам школи за можливість долучитись до практикумів в Офісі Віце-прем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Комітеті Верховної Ради України з питань інтеграції України до ЄС.
Для наших наполегливих та енергійних студентів участь у літній економічній школі стала гарним підґрунтям для посилення фахових компетентностей навчальної практики «Міжнародна інформація».

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування