Акредитація ОП Облік і оподаткування

Рішенням Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти акредитовано освітньо-професійну програму «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» другого (магістерського) рівня вищої освіти Національного університету водного господарства та природокористування.

Хочемо поділитися приємною новиною: строк дії сертифіката про акредитацію освітньої програми становить цілих 10 років, тобто до 1 липня 2033 року.

Щиро вітаємо гаранта освітньої програми Ольгу Осадчу, завідувача кафедри обліку і аудиту Наталію Позняковську, науково-педагогічних працівників, структурні підрозділи Національного університету водного господарства та природокористування та студентів із успішним проходженням акредитації та дякуємо за командну роботу, згуртованість та професіоналізм!

Такі результати дозволять продовжити підготовку висококваліфікованих фахівців з обліку і оподаткування, які користуються попитом на ринку праці на регіональному та всеукраїнському рівні, вмотивують як здобувачів вищої освіти, так і викладачів до нових здобутків, відкриють нові можливості на шляху до забезпечення якісної вищої освіти за європейськими стандартами.

 

Кафедра обліку і аудиту

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування